tiistai 1. lokakuuta 2013

Erika: We are one, one's for sure

IMG_6340 2013-09-25 2013-09-252 #koeviikko #lukiohiiri #stressikuolema Kuvastaa hyvin mun elämää viimesen kolmen päivän ajalta. Tuntuu etten oo muuta tehnykkää kun opiskellu ja toisaalta taas tuntuu etten oikein oo opiskellukkaan :D Tulin tänään kotiin puol kaks ja vietin fysiikan kirjan ääressä rentouttavat kaksi tuntia kunnes kyllästyin enkä enää jaksanu.
IMG_6755 IMG_6771 Best girls♥ IMG_6762 Laitan tähän postaukseen kuvia viime viikolta ja viikonlopulta. Viikonloppuna mulla oli iskoleiri ja Sannia lainatakseni voin sanoo, että vaikka leiri oli tosi yksinkertanen, niin oli ihan huippua ja varmaan paras iskoleiri tähän mennessä. Ei hirveesti tullu viikonloppuna nukuttua, joten voitte kuvitella mun väsymyksen kun sunnuntaina piti lukee uskontoo :D Meitä kakkosvuoden isosia oli reippaasti alle kakskyt mutta meijän porukkaa täydensi sit vanhat isoset. Marraskuuta odotellessa x) Nyt siirryn fysiikan kirjan luokse!

6 kommenttia:

  1. Joo näin se menee ku et tullu iskoleirille senkin tyhmä :((( eivaa oot sä♥♥

    VastaaPoista
  2. oi kamala toi kuva musta XDXD

    VastaaPoista
  3. Ketä kaikkia on 1v ja 2v isosina?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onhan siel vaikka ketä, ykkösiä on varmaa kaks kertaa niin paljon ku meitä kakkosia :D en varmaan nyt ala tähän kaikkii luetteleen koska niit nimii tulis hirvee lista.. :D

      Poista