lauantai 22. helmikuuta 2014

Elsa-Maria: They called me The Wild Rose, but my name was Elisa Day

Moikkamoi pitkästä _pitkästä_ aikaa! 

Syy siihen miksi täällä ei ole ollut meijän tekstejä aikoihin on vaan se, että niitä ei vaan ole ollut. Kirjotusinto oli aika kauan hukassa. Lisäks kahella meijän tytöistä on oma blogi, katjalla ja nealla, käykää tsekkaan!

http://nea-exchangeyear.blogspot.com.au/
http://assholed.blogspot.fi/

Nää muutamat kuukaudet on ollut pääasiassa sitä kesän odottelua. Vaikka oikeestaan tosi paljon kaikkee onkin tapahtunu. No ensinnäkin Nea lähti ausseihin ja ite olin jo melkeen maani myyny kun tiesin ettei mulla ollu tänä vuonna mitään matkaa yhtään minnekkään tän maan rajojen ulkopuolelle tiedossa. Mutta sitten.. ihana äiti yks päivä ilmotti, että mitä jos lähettäis ens heinäkuussa vähän rentoutuun etelään! No sehän passaa enemmän kun hyvin. 
Suuntana tod.näkösesti Kreikka (koska äiti), mutta tarkemmasta kohdekaupungista ei oo vielä päätetty.


























Sain tietää tammikuussa, että saan vaihdettua koulua syksyllä hämeenlinnaan! Miksikö? Koska parola ja sen ahdistavat piirit (ja ei, siinä lukiossa ei ole vikaa,vaan en vaan enää viihdy siellä)
Lisäks sain myös tietää,että oon kesä 1 isosena! Te -99 jotka siellä ootte, siellä nähään :-)

Ja vielä yks huippu juttu mitä on käyny on se, että sain vihdoinkin töitä! Nyt vietän 2-3 kertaa viikossa 2-3h kahden aivan ihanan pienen tytön kanssa aikaa. Ne kaks on kyllä syötävän sulosia!

Mutta, tähän nopeitten kuulumisten loppuun mun on pakko linkata pari biisiä, joita oon tässä taukoomatta kuunnellu:


           

Kylie Minoguen ja Nick Caven "Where the wild roses grow". En ensin tykänny tästä alkuperäsestä versiosta oikeen yhtään, mutta se tarina puskee tossa niin vahvasti esiin, että sitä vaan sitten kuuntelee ja kuuntelee.
 Ja kyllä, tää on tosi vanha kappale.


           

Ai että, kun ennen joulua kävin Hobitti 2 kattomassa niin sen jälkeen tää on ollu jatkuvassa kuuntelussa. 
Tää ei ihan oo se versio mistä tykkään, mutta tää on kai se alkuperänen.
Joulun aikaan musta synty muutenkin taas täys Taru Sormusten Herrasta fani. Se kolmen leffan putki meni siinä kolmessa päivässä...Että ei voi muuta sanoo, kun kiitos J.R Tolkien, ihan maailman paras tuotos ikinä.

Ei mulla sitten muuta, tää oli tämmönen pikapostaus. 
Hyvää loman jatkoo niille ketkä sitä viettää! :-)

1 kommentti: